Sinterklaasspeurtocht 2022

Het Wijkcomité heeft in de Vogelwijk een Sinterklaas speurtocht georganiseerd. Vanaf zaterdag 19 november t/m dinsdag 6 december kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht langs Sinterklaashuizen in de Vogelwijk. Verschillende bewoners hebben dan hun huis versierd en er een Sinterklaashuis van gemaakt. Tussen de versieringen is een letter verstopt.

Maak de zin en win een prijs
Op een plattegrond vind je de locaties van de Sinterklaashuizen. Je loopt langs alle versierde huizen en schrijft de letters op die je daar ziet. Als je ze allemaal hebt, kun je een zin maken door de letters op volgorde te leggen. Op het invulformulier wordt hier meer over uitgelegd.

Klik hier voor het invulformulier.

Klik hier voor de plattegrond.

Als je dat allemaal hebt gedaan, dan kun je je naam en adres invullen en de zin opschrijven, die je hebt gevonden en vervolgens het ingevulde formulier sturen naar: activiteiten@vogelwijk.nl