Bos van Bosman Opruimactie

Op woensdagochtend 26 oktober is jaarlijkse opruimactie in het Bos van Bosman: kinderen en ouders uit de Vogelwijk helpen mee met het opruimen van achtergebleven afval in het bos van Bosman. We doen dit samen met de gemeente Leiden, die zorgt voor prikkers, bezems en veegwagens. We starten om 10:00 uur bij de totempaal op het centrale veldje aan de Leeuwerikstraat. Na afloop gaan we lekker pannenkoeken eten (gebakken door wijkbewoners) bij de speeltuin in onze wijk: ‘Speeltuin Vogelenwijk’. Klik hier voor meer informatie over het Bos van Bosman.

Wil je meehelpen? Graag!
Het organiseren zelf is al vrij ver gevorderd, maar we zoeken nog wel één wijkgenoot om deze activiteit samen met ons verder in te vullen. Belangrijk is dat je ook op de ochtend zelf aanwezig bent.
In de organisatie zitten: Marianne Kooijmans, Thera Stam en Rosanne Snieders. 

Je kunt je aanmelden bij activiteiten@vogelwijk.nl of appen naar 06-44921244 (Rosanne Snieders).