Halloween, lekker griezelen

Griezelen tijdens Halloween – ‘griezels’ gezocht

Op zaterdagavond 29 oktober willen we Halloween in onze wijk vieren met een griezelspeurtocht gevolgd door ‘trick or treat’. Rond kwart voor zeven is het al flink donker in het Bos van Bosman en beginnen de eerste kinderen aan de speurtocht. Een uur lang is het Bos van Bosman het toneel van enge spoken, heksen en andere griezelige karakters. Durven de kinderen met spoken te dansen en wormen te eten?

Eerst griezelen dan ’trick or treat’
Als de kinderen deze griezeltocht hebben doorstaan, gaan ze de huizen in de wijk langs voor ‘trick or treat’. Huizen die meedoen kunnen een pompoen of kaarsje buiten zetten, zodat de kinderen weten dat ze kunnen aanbellen. Een ‘griezelige’ versiering maakt het helemaal af.

Wil je helpen om de griezelspeurtocht een groot succes te maken?
We hebben zeker acht mensen nodig om verkleed in het bos te staan. Het is ook leuk om met zijn tweeën te staan. Je kunt je aanmelden bij Michelle en Anita: secretaris@vogelwijk.nl, telefoon 06-22251454.