Vogelwijk Sinterklaas Speurtocht

Sinterklaas A4 formaat ouwel - SINTERKLAAS

Wijkcomité organiseert Sinterklaas-speurtocht
Van 14 november t/m 6 december kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht langs Sinterklaashuizen in de Vogelwijk. Verschillende bewoners hebben dan hun huis versierd en er een Sinterklaashuis van gemaakt. Tussen de versieringen is een letter verstopt.

Maak de zin en win een prijs
Op een plattegrond vind je de locaties van de Sinterklaashuizen. Je loopt langs alle versierde huizen en schrijft de letters op die je daar ziet. Als je ze allemaal hebt, kun je een zin maken door de letters op volgorde te leggen. Op het invulformulier wordt hier meer over uitgelegd.

Invulformulier
Als je de speurtocht hebt gemaakt, vul dan de zin in die je hebt gevonden en schrijf je naam en adres op het invulformulier. Het invulformulier mag je daarna in d e brievenbus van Lijsterstraat 21 stoppen.
Onder de goede inzendingen verloten we een prijs.

Klik hier om de plattegrond en het Sinterklaas Speurtocht Formulier te downloaden.

Veel plezier met de Speurtocht!