laatste kans puntjes op de i definitief ontwerp herinrichting Vogelwijk

Het definitief ontwerp voor de herinrichting van de Vogelwijk en Raadsherenbuurt is klaar. Inmiddels staat de ontwerptoelichting in de vorm van een boekje op de website van DoeMee. Tevens zijn alle vragen die de gemeente heeft ontvangen op het Voorlopig Ontwerp beantwoord. Ook dit bestand vind je terug op DoeMee. Beide bestanden zijn gecombineerd of gebundeld per wijk (Vogelwijk en Raadsherenbuurt) te vinden onderaan de pagina op de website van DoeMee https://doemee.leiden.nl/nl- NL/folders/vogelwijk-en-raadsherenbuurt

Participatie wijkcomité en Doemee
Vanuit de participatie is dit wat de gemeente betreft alleen informeren en worden er geen wijzigingen meer aangebracht. Wel is er tot en met 24 oktober de mogelijkheid om nog ragen te stellen en opmerkingen te plaatsen als deze nog niet zijn opgenomen in de ontwerptoelichting. Het is nog de laatste kans voor bewoners om te checken of hun (individuele) wensen doorgevoerd zijn en/of er nog puntjes op de i zijn die bewoners willen melden. Dat kan op de website van DoeMee.
  
Klik hier voor de huis-aan-huis brief die iedereen onlangs in de brievenbus heeft gekregen.

Met hartelijke groet,
 
Cees Meijer,
secretaris Wijkcomité.

2 thoughts on “laatste kans puntjes op de i definitief ontwerp herinrichting Vogelwijk

Comments are closed.