Help mee het bos van Bosman opruimen!

In de herfstvakantie zijn we op woensdag 20 oktober samen met de kinderen uit de wijk weer actief in het Bos van Bosman. Net als vorige jaren geven we het bos een goede schoonmaakbeurt en plukken we lege flessen, lege verpakkingen, papiertjes en alle andere rommel uit de struiken. De medewerkers van Cluster Groen en Beheer van de gemeente Leiden komen ook meehelpen met een veegwagen en allerlei spullen zoals handschoenen, afvalzakken en grijpers. Het is niet alleen erg leuk om met elkaar op te ruimen, maar het is het ook nog eens erg leerzaam om te zien wat afval met de natuur doet. Ben je ook benieuwd wat we dit jaar gaan vinden…?

Wie: alle kinderen (en vriendjes en familie) uit de Vogelwijk
Wanneer: herfstvakantie, woensdag 20 oktober 2021
Hoe laat: 10:00 uur verzamelen, 12:30 einde
Waar: bij de totempaal op het grasveld (hoek Leeuwerikstraat/Lijsterstraat)
Wat nog meer: na afloop (11:30) pannenkoeken met limo in de speeltuin
Georganiseerd door het wijkcomité:  
Michelle Kruijshaar: michelle.kruijshaar@outlook.com |   06-22251454
Rosanne Snieders: rosannesnieders@gmail.com |   06-44921244
Thera Stam fam.r.d.stam@casema.nl  |   06-57631705

Vragen? Bel, mail of WhatsApp!

Natuurlijk hebben we de hulp van alle kinderen uit de buurt nodig. Dus trek op 20 oktober je laarzen aan, stroop je mouwen op en kom om 10:00 uur naar de totempaal op het grasveld bij de hoek Lijsterstraat/Leeuwerikstraat.  Mocht je zelf tuinhandschoenen hebben, dan is het natuurlijk altijd handig om deze mee te nemen.

Na afloop eten we met zijn allen pannenkoeken in de speeltuin. En om 12:30 uur kan iedereen weer naar huis en is het bos weer tip-top in orde.
We zoeken nog een enkele ouders of vrijwilligers die willen helpen met het bakken van deze pannenkoeken. Wil je een pak pannenkoekenmix voor de kinderen bakken? Laat het dan even weten aan secretaris@vogelwijk.nl. Voor pannenkoekenmix en lekkere dingen voor op de pannenkoeken wordt gezorgd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *