Wijkfeest 4 september 2021

SAVE THE DATE: zaterdagmiddag 4 september

We zijn begonnen met de voorbereidingen van het jaarlijkse Wijkfeest in combinatie met de Vogel WIJKENERGIE Markt op zaterdagmiddag 4 september.
Dat lijkt nog ver weg, maar er komt heel wat bij kijken om een dergelijk evenement te organiseren.
Na alle beperkende coronamaatregelen, hopen we dat het dan weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten. 

Wat zijn de plannen? Op het centrale veldje in de wijk komen marktkramen die een breed beeld geven van alle activiteiten in en om de wijk. Alles heeft lange tijd stilgelegen, maar we hopen dat dit het moment is om alles weer nieuw leven in te blazen. We vragen daarom iedereen om mee te denken (en vooral mee te doen) over de presentatie van je koor, yoga-, hardloopclubjes, de koffieochtenden, enzovoorts, enzovoorts. Waar denken we verder aan: er komen twee kramen voor hapjes en toetjes, die jullie zelf kunnen maken en meenemen. En natuurlijk de traditionele  activiteiten voor de kinderen: springkussen, schminken en de estafette. 
Vogelwijk Energiezuinig organiseert een energiemarkt en presenteert zich met hun activiteiten en geeft informatie over allerlei energiebesparende maatregelen in samenwerking met GaGoed/de gemeente en andere partijen op het gebied van duurzaamheid.
De markt en het wijkfeest zijn coronaproof; we houden uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM,
die dan gelden. 

Wil je meehelpen bij de voorbereidingen, heel graag! Omdat de vergunning dit vereist, zijn we ook op zoek naar EHBO-ers. Geef je op via secretaris@vogelwijk.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *