Vogelnetwerk 3e donderdag vd maand

Donderdag 20 september 2018 van 10.30-12.00 uur

Koffieochtend met insecten

UITNODIGING Aanstaande donderdag 20 september is iedereen uit de Vogelwijk uitgenodigd voor een kopje koffie of thee in het speeltuingebouw. Deze keer komt Els de Hullu, voorzitter van het wijkcomité, ons meer vertellen over insecten. Els was voorheen: docent biologie én vakdidacticus biologie aan de Universiteit Leiden. Het nieuws over de achteruitgang van het aantal insecten lijkt zo verontrustend. Maar waarom eigenlijk? Wat weten we van insecten, hoe leven ze en wat doen ze? Hopelijk gaat u na deze koffieochtend anders kijken naar insecten. Wees niet bang, we gaan ze niet proeven! Daarnaast is het zoals altijd mogelijk boeken in te brengen of mee te nemen bij de Vogelwijk “zwerfboeken”.

Iedere 3e donderdag van de maand, van 10:30 – 12:30 is er een bijeenkomst in het speeltuingebouw voor de wijkbewoners.

Koffieochtend in het Vogelnest (in de Speeltuin)
Even gezellig bijpraten met elkaar, dat kan weer op de volgende koffieochtend:

De “zwerfboeken” zullen er ook weer zijn.
Wij nodigen bewoners van de Vogelwijk van harte uit voor deze koffieochtend.

De Kerngroep van het Vogelnetwerk.

De Kerngroep streeft ernaar regelmatig, maar niet iedere keer, een thema centraal te stellen. Bij voorkeur door een buurtbewoner met expertise op een bepaald gebied.