Info zonnepanelen 22 januari

Doe mee met de zonnepanelen actie, zodat jouw elektriciteitsmeter in het voorjaar achteruit loopt…

Maandag 22 januari organiseer het wijkcomité in de Speeltuin een voorlichtingsavond over zonnepanelen. Met de mogelijkheid van gezamenlijke inkoop. Enkele jaren geleden hebben we dat ook gedaan, dat was een flink succes. De komende wintermaanden zijn een goed moment om na te denken over zonne-panelen op je dak. Door tijdig actie te nemen kunnen de panelen op je dak liggen als de zon in het voorjaar gaat schijnen. Zo ben je slim bezig! Het wijkcomité Vogelwijk organiseert dit graag met GaGoed omdat we niet alleen de leukste en mooiste wijk van Nederland willen zijn, maar ook een hele duurzame. Op deze manier hopen we dat meer mensen mee gaan doen zelf stroom op te wekken. Op mijn eigen dak liggen de panelen al sinds de vorige actie en ik kan jullie vertellen dat het een heel goed gevoel geeft de meter achteruit te zien lopen en duurzaam bezig te zijn.

We hopen jullie te zien op 22 januari 20:00 in de speeltuin.

Ronald Haverman